Titan band anod

Titan band anod
chatta nu
Produktinformation

Produktbeskrivning

Titanbandsanoden är tillverkad av titan som uppfyller astm B348-klass 1 eller 2-standarden. Anoderna är sammansatta av titanbandssubstrat belagt med en blandad metalloxidkatalysator. Titanband anod använder titan (tråd, stång, rör, platta, netto) som basmaterialet och är belagd med ädel metall för att göra det har bra elektrokatalytisk aktivitet, ledningsförmåga, och oxidation motstånd. Eftersom blandade metalloxidanoder har en extremt låg förbrukningshastighet förblir titansubstratet konstant under hela anodens designlivslängd.


Fördelar

Produkten kännetecknas av stabil kristallstruktur, stabil elektrodstorlek, god korrosionsbeständighet, lång livslängd och god elektrokatalytisk prestanda. Den Titan band anod är lämplig för titan anod applikationer i många branscher såsom klor-alkali industrin, elektrolys vatten industrin, katodiskt skydd industrin och elektroplädring industrin. Vi har vår egen R & D, produktion, bearbetning och försäljningssystem, har försökt att leverera produkter med bästa kvalitet, det mest fördelaktiga priset och den bästa servicen.Funktionen

Grundläggande materila:Titanium ASTM B 348 Grad 1 och grad 2

Caoting:IrO2, Ta2O5Ruo2Iro2, TiO2 ,Platinum

SPECIFIKATION & DIMENSIONER

Diameter(mm)

Längd & Bearbetning

Arbetsliv(y)

6

Anpassade

20

8

20


10

20


19

20


25

20


Annan storlek och konfiguration finns som kundens srequest

Program

Process Fartyg

Vatten kondensor lådor

Värmeväxlare

Vattenintag Strukturer

Den Iridium Bestruket Titanium Bar För Vatten Behandling kunde bli customized så din applicering. Välkomna era vänliga förfrågningar.

Hot Tags: titan band anod, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, företag, lager, grossist
Förfrågning

You Might Also Like