Titanium rörbeslag

Titanium rörbeslag
chatta nu
Produktinformation

Egenskaperna oftitanium rörbeslag

Titan i titanrörbeslag har stabila kemiska egenskaper och god biokompatibilitet. I människokroppen kan den motstå erosion av exsudat, ingen skada på människokroppen, i linje med godtycklig steriliseringsmetod. Eftersom titan i titanspolen har en relativt hög korrosionsbeständighet och stabilitet kommer det inte att uppstå någon kemisk reaktion mellan materialet och torktiden, så det är en metall som inte har någon effekt på människor' s kroppar och orsakar inte överreaktion.


Rördelar av titan i låg densitet, låg vikt, hög hållfasthet, god korrosionsbeständighet, mekaniska egenskaper och svetsbarhet, så att det används inom en mängd olika områden: kemisk utrustning, kraftproduktionsutrustning offshore, avsaltningsutrustning för havsvatten, marina delar, galvaniseringsindustri och andra industrier. Korrosionsbeständigheten är 15 procent starkare än rostfritt stål, livslängden är cirka 10 procent längre än rostfritt stål.

Titanium Tube Fittings 2

Har oftitanium rörbeslag

1. Bra korrosionsbeständighet: titanrör i fuktig luft och havsvattnet, korrosionsbeständigheten är betydligt högre än rostfritt stål, i gropkorrosion, syrakorrosion och spänningskorrosion.


2. Bra motstånd mot låg temperatur: titanlegering kan bibehålla sina mekaniska egenskaper vid låg temperatur.


3. Hög hållfasthet: titanlegeringens densitet är i allmänhet runt 4. 51 g / cm 3, 60% av stålens. Den specifika styrkan (styrka / densitet) hos titanlegering är mycket högre än för andra metallkonstruktionsmaterial.


4. Hög värmehållfasthet: titanrörmontering kan upprätthållas under lång tid på 4 50 ~ 500 ℃, med hög hållfasthet, men den specifika styrkan hos aluminiumlegering kan minskas vid 150 ℃ , kan arbetstemperaturen för titanlegering nå under 500 ℃, och arbetstemperaturen för aluminiumlegering kan nå under 200 ℃.


5. Slät yta utan skalskikt, skalningskoefficienten reduceras kraftigt.


Styrkan hos titanrörbeslag är högre än för fint stål, med god värmebeständighet, låg temperaturhårdhet och hårdhet.Hot Tags: titanrörbeslag, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, företag, lager, grossist, produkter
Förfrågning

Du kanske också gillar