Volframtråd för uppvärmning

Volframtråd för uppvärmning
chatta nu
Produktinformation

Kemisk sammansättning av volframtråd för uppvärmning:

ModellVolframinnehåll% ≧Föroreningsinnehåll% ≦
WAL 1 WAL 299.950.05
W199.950.05
W299.920.08


Tungstentråd ANVÄNDAR: förutom en liten mängd användning som högtemperatur ugnsuppvärmningsmaterial, elektronrörvärme och förstärkning av kompositmaterial används de flesta för att göra en mängd glödlampor och halogen volframlampa glödlampor och gasurladdningslampelektrod.


Volframtråd främjar ursprung och utveckling av lampor och lyktorindustrin. Användningen av lampor och lyktor är den största användningen av volframtråd. Denna användning beror på krypbeständigheten hos volframfilamenten vid höga temperaturer. Volfram har en mycket hög smältpunkt. 3, 695 K) och lågt ångtryck vid hög temperatur, lämpligt för filamentmaterial. Men volfram är sprött, vilket gör det svårt att tillverka. Idag är förmågan att hantera glödtrådar så att de inte går sönder fokus för hela tillverkningen av elektriskt ljus.


Volframtråd för uppvärmning används främst i olika typer av glödlampor. De vanligaste typerna är allmänna hushållslampor, bilbelysning, strålkastare eller projektorer och reflektorer. Volframtråd används också i stor utsträckning i många professionella lampor, såsom audiovisuella projektorer, optiska fibersystem, videokameraljus, flygplatsbanor, medicinska och vetenskapliga instrument, scen- eller studiosystem och så vidare.


Hot Tags: Volframtråd för uppvärmning, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, företag, lager, grossist, produkter
Förfrågning

You Might Also Like